S-hook adapter t.b.v. alle buckles

Artikelnummer: IM-F14086
Vorige Artikel 9 van 15 Volgende
€ 17,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Normaal gesproken worden de boat en cargobuckles vast gemonteerd op de trailer of aanhanger door middel van een bout en moer. Nu voelen veel mensen zich daar niet prettig bij en vinden het dan ook fijner wanneer de buckles eraf gehaald kunnen worden om diefstal te voorkomen. Ook daar hebben wij een oplossing voor, met de S-hook adapter heeft u de kracht en het gemak van de buckles plus de mogelijkheid om de buckles wanneer u bijvoorbeeld klaar bent met traileren netjes in de auto te leggen.

Het systeem is erg simpel, de plaat van de S-hook adapter zet u met een bout vast aan de achterzijde van de buckle in hetzelfde gat als waar u de buckle normaal gesproken mee tegen de trailer of aanhanger schroeft. Klaar is kees want nu heeft u zowel onder als boven een haak die u aan de boot en aanhanger kunt bevestigen waarna u de buckle op spanning brengt.

Kortom met deze adapter heeft u wel het gemak en de kracht van de buckle en nu kunt u ze ook nog eens op andere aanhangers gebruiken of in de auto leggen wanneer u de boot te water heeft gelaten.

Per 2 in een verpakking.

Wilt u ook graag onze nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelding nieuwsbrief
Bevestig aanmelding
pinnen
© 2010 - 2019 Handyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel