Wilt u ook graag onze nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelding nieuwsbrief
Bevestig aanmelding
pinnen
Vorige Artikel 1 van 14 Volgende

Trailer opstap

Artikelnummer: FLXST001
€ 225,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Dit is echt een geweldig product en voor ons het geld dubbel en dwars waard. De trailer opstap is een hulpmiddel om makkelijk en veilig je boot in en uit te stappen wanneer deze op de trailer staat. Het is vaak zo vreselijk lastig om goed maar ook vooral veilig de boot in en uit te stappen en dat is nu dus verleden tijd want dankzij dit product hoeft u niet meer moeilijk te doen en ook niet meer bang te zijn dat er stangen of spatborden krom gaan omdat u er op heeft gestaan.

Het principe is dat er één deel van de opstap vast aan de trailer wordt gemonteerd, dit gaat door middel van stroppen die gewoon meegeleverd worden en voorzien zijn van verschillende standen en voorgeboorde gaten zodat ze op verschillende diktes balken van trailers kunnen worden gemonteerd. Het opstap deel is heel simpel afneembaar en in verschillend hoeken en lengte's instelbaar, zet de opstap in de juiste hoek en lengte steek de borgsleutel erin en klaar om op te stappen. Ben je klaar leg je het opstap deel gewoon in de auto of in de boot of je zet hem rechtop onder je boot met de borgsleutel erin. (doe dit niet als je de boot op een parkeerplaats neerzet want dan zou het afneembare deel gestolen kunnen worden)

Het geheel is gemaakt van super sterk materiaal en er kan ongeveer een gewicht op van rond de 140kg. Verder is kun je hem op alle delen van je trailer bevestigen en natuurlijk doe je dat op het punt waarvan jij vind dat je hier het meest eenvoudig in en uitstapt.

Dus wil je voortaan makkelijk en veilig je boot in en uit dan is dit echt een product wat je niet mag missen.