Wilt u ook graag onze nieuwsbrief ontvangen?

Aanmelding nieuwsbrief
Bevestig aanmelding
pinnen

Tapijtstickers

 

 

Tapijt stickers oftewel carpet decals zijn stickers die zoals de naam het al zegt op het tapijt van de boot geplakt kunnen worden. Ze kunnen echter niet alleen op het tapijt van uw boot, maar ook op bijvoorbeeld tapijt tegels wanneer u een beurs heeft. Dit geeft natuurlijk een geweldige uitstraling en uw merknaam of de naam van uw sponsor zal voor iedereen goed zichtbaar zijn. Stel u eens voor dat u een foto neemt van een geweldige vis en de mensen zien op de achtergrond uw bedrijf of team naam, dat is toch geweldig. De stickers zijn van speciaal stevig materiaal en voorzien van een anti sliplaag zodat u er ook niet over uit kunt glijden.

In onze webshop staan een aantal voorbeeld stickers die vanuit voorraad leverbaar zijn, maar er is meer mogelijk. Wanneer u uw eigen logo of formaat wenst te kiezen laat het ons dan even weten zodat we u een passende offerte kunnen doen.

Mocht u een van de standaard stickers willen hebben dan kunt u die gewoon in de webshop bij ons bestellen.

 • Humminbird 60cm
  Humminbird 60cm

  tapijt sticker/carpet decal

  € 25,00
 • Minnkota 60cm
  Minnkota 60cm

  Tapijt sticker/carpet decal

  € 25,00
 • Navionics 60cm
  Navionics 60cm

  Tapijt sticker/carpet decal

  € 25,00
 • Mercury 60cm
  Mercury 60cm

  Tapijt sticker/carpet decal

  € 25,00
 • Lowrance 60cm
  Lowrance 60cm

  Tapijt sticker/carpet decal

  € 25,00
 • PRIJS OP AANVRAAG

  Ontwerp op maat
  Ontwerp op maat

  Het is mogelijk uw eigen logo te gebruiken voor een tapijsticker. De prijs voor een op maat gemaakt sticker met eventueel uw eigen ontwerp is op aanvraag.U kunt uw verzoek versturen aan info@handyfishing.nl. In de email kunt u…