Schego optimal 12volt zuurstofpomp

Artikelnummer: SCH-830
Artikel 1 van 22
€ 49,50 (inclusief btw)

Hoe vaak heeft u al lopen schelden als de luchtpomp het niet meer deed die ervoor moest zorgen dat de aasvissen blijven leven? Laat me raden, heel erg vaak. Er zijn namelijk maar weing pompen die wel gewoon echt goed werken, één van de beste merken die je kunt vinden zijn de pompen van Shego.

Neem nou de Shego optimal, deze membraampomp werkt op 12volt en heeft maar liefst een capaciteit van 150L per uur. Met deze pomp hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw vissen het niet redden en uw visdag vroegtijdig is afgelopen.

Deze pompen zijn makkelijk voor transport in emmers maar natuurlijk ook om een nacht te laten draaien in een bak. Verder zou je hem ook nog aan kunnen sluiten op de bun van je boot. Kortom een super product dat je niet snel in de steek zal laten en al erg veel tegenkomt bij een hoop vissers. De Shego optimal is zo goed als geruisloos zodat  je je niet hoeft te storen aan het geluid zoals bij andere pompen. 

Plaats altijd een terugslag klep zodat er geen water terug kan stromen de pomp in!

Klanten die dit product kochten bestelden vaak ook een van de volgende optie's

12v Aansluitset

Terugslag klep

Bruissteen met slang

Bruissteen

Wilt u dat wij de kabel van de pomp voorzien van zogenaamde krokodillen bek klemmetjes zodat u de pomp makkelijk aan kunt sluiten op het stroompunt? laat dit dan even weten aan het eind van de bestelling bij de opmerkingen. Er zal dan 2,50 extra berekent worden op de faktuur die wij u toesturen.

© 2010 - 2024 Handyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel