Tapijt/bootstickers

 

 

Tapijt stickers oftewel carpet decals zijn stickers die zoals de naam het al zegt op het tapijt van de boot geplakt kunnen worden. Ze kunnen echter niet alleen op het tapijt van uw boot, maar ook op bijvoorbeeld tapijt tegels wanneer u een beurs heeft. Dit geeft natuurlijk een geweldige uitstraling en uw merknaam of de naam van uw sponsor zal voor iedereen goed zichtbaar zijn. Stel u eens voor dat u een foto neemt van een geweldige vis en de mensen zien op de achtergrond uw bedrijf of team naam, dat is toch geweldig. De stickers zijn van speciaal stevig materiaal en voorzien van een anti sliplaag zodat u er ook niet over uit kunt glijden.

Er zijn ook gewone bootstickers verkrijgbaar voor op de buitenkant van de boot, deze zijn appart benoemd als bootstickers.

In onze webshop staan een aantal voorbeeld stickers die vanuit voorraad leverbaar zijn, maar er is meer mogelijk. Wanneer u uw eigen logo of formaat wenst te kiezen laat het ons dan even weten zodat we u een passende offerte kunnen doen.

Mocht u een van de standaard stickers willen hebben dan kunt u die gewoon in de webshop bij ons bestellen.

per pagina
    1 - 12 van 19 resultaten
  • 1
  • 2
© 2010 - 2024 Handyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel