Boatbuckle tie-down systeem standaard

Artikelnummer: IM-F08893
Artikel 1 van 15
€ 68,00 (inclusief btw)

Vindt u het ook zo vervelend om elke keer de banden aan of om de boot te trekken en ze daarna aan de trailer te bevestigen?

Dit probleem is nu opgelost met de Boatbuckle transom tie-down. Deze is voorzien van een oprolmechanisme dat u uit kunt trekken en vanzelf weer inrolt. De boatbuckle wordt vast op de trailer gemonteerd waarna u de haak van de band aan de boot bevestigd en de hendel van de boatbuckle indrukt. De band is 105cm lang.

Is het echt zo simpel? Ja zo simpel is het echt en nu kunt u met een gerust hart de weg op zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of de boot goed vast ligt.

U kunt de boatbuckle zowel voor als achter monteren. De vermelde prijs is de prijs per stuk. Voor de achterkant heeft u twee boatbuckles nodig en voor de voorkant 1, u kunt dan bij uw bestelling aangeven dat u 2 stuks of 1 stuk wilt bestellen. De boatbuckle wordt geleverd inclusief bouten en moeren om deze rechtstreeks op de trailer te bevestigen.

Rijdt u de trailer vaak het water in of wilt u graag een RVS uitvoering dan is het mogelijk  om deze tegen een meerprijs te bestellen. Kijk hiervoor bij de Boatbuckle tie-down systeem RVS.

Klanten die dit product kochten bestelden ook vaak de pads (set van 2 stuks) en beugels (set van 2 stuks) mee.

Via onderstaande link kunt u zien hoe de boatbuckles bevestigd en gebruikt worden.

 

© 2010 - 2024 Handyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel