Flexstep Pro trailerstep

Artikelnummer: FS80011
Artikel 1 van 1
€ 225,00 (inclusief btw)

Als u op een veilige manier uw boot in wilt stappen dan mag deze Flexstep Pro absoluut niet ontbreken aan uw trailer. Deze Flexstep maakt het wel heel erg simpel om nog even wat te doen of wat spullen uit de boot te halen wanneer deze nog op de trailer staat. De Flexstep is geheel in te stellen in de graden hoek maar ook in hoogte en lengte en dat allemaal met een simpele beweging.

Wij laten de step er altijd aan zitten tijdens het rijden en transport omdat er helemaal niets mee kan gebeuren alleen bij de helling leggen we het step gedeelte even in de wagen zodat het niet gestolen kan worden. Ook de step verwijderen is een handeling van niks en kost je echt 2 seconden. De bracket kun je altijd laten zitten want daar heeft niemand wat aan en kun je alleen gebruiken voor de Flexstep maar wil je zeker weten dat hij niet los gesleuteld word door vandalen dan zet je hem even vast met een breekmoer.

De bracket heeft verschillende gaten zodat hij op elke trailer past en al het bevestigingsmateriaal zit erbij inclusief zachte kunstof hulsjes voor over de bouten zodat de trailer niet beschadigd. De Flexstep Pro is geschikt tot maar liefst 300LBS dus zelfs voor de iets zwaardere mannen zoals ik is hij zeer geschikt, geen rare en onveilige akties meer met alle gevolgen van dien maar gewoon veilig via de step je boot in.

We geven al zoveel geld uit aan onze hobby laten we het ons dan vooral makkelijk en zeker veilig maken.

© 2010 - 2024 Handyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel