Boegbescherming klein (met uitsparing)

Artikelnummer: BOW001
Artikel 1 van 4
€ 32,50 (inclusief btw)

Echt een geweldige bescherming voor op de boeg van je boot. Als je de boot trailerd dan komt de boeg altijd met de boeg tegen de rol op en daar krijg je vaak lelijke beschadigingen en/of krassen van, maar ook wanneer je geen rol hebt maar een rubber v-blok waar je hem intrekt dan krijg je vaak lelijke plekken.

De plaat heeft een mooie uitsparing zodat hij als het zo uitkomt over het trekoog geplaatst kan worden, natuurlijk kun je hem er ook boven plaatsen zodat hij altijd op de juiste plaats zit. Aan de achterzijde van de plaat zit stevig 3M materiaal waarmee je hem vastplakt op de plek waar je hem wilt hebben.

Het plaatsen is vrij simpel, je maakt de plek waar het moet komen even schoon en vet vrij, daarna buig je de plaat met je handen in model van de boot, dit gaat heel makkelijk maar zorg dat je de bescherming nog even op de plakpads laat zitten zodat je steeds kunt kijken of hij netjes past. Pas als hij helemaal naar wens is haal je de bescherming van de pads en plak je hem tegen de boot aan. De plakpads zijn echt sterk maar druk hem goed aan en hij komt niet meer los en je boot is beschermd tegen beschadigingen.

Heb je een wat grotere brede boot dan is de XL versie de juiste keuze maar heb je een wat kleinere boot dan zou deze standaard versie voldoende moeten zijn.

gemaakt uit één stuk RVS.

© 2010 - 2024 Handyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel