Elastisch boot release koord S

Artikelnummer: TH-ZL-10-DP
Artikel 6 van 6
€ 55,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Je kent dat wel wanneer je de boot van de trailer afduwt en het touw net even tekort is, dit is altijd erg vervelend zeker wanneer je alleen bent. Dan is dit release koord een uitkomst want het is gemaakt van erg sterk elastisch koord zodat je nooit tekort komt. Het is voorzien van een ring aan de ene kant van het koord en een musketon haak die je makkelijk aan je boot klikt aan de andere kant. Aan de ring kun je natuurlijk zelf ook nog een haak of handvat bevestigen wat je zelf wilt maar je kunt hem natuurlijk ook aan de haak van je lierband klikken.

Wij hebben aan de ring een musketon haak bevestigd omdat dit erg makkelijk is wanneer je de boot weer op moet traileren, de ene kant van het koord bevestigen wij dan aan de lier paal en de andere kant nemen we mee (het rekt uit) naar de steiger waar de boot vastligt alwaar we de haak aan het oog van de boot klikken. Nadat we de haak bevsetigd hebben aan de boot maken we de boot los van de kant en duwen hem iets af nu trekt het koord de boot vanzelf in de trailer en houdt hem erin, nu lopen wij er naartoe om hem weer op de trailer te lieren, super simpel.

Dit koord het heeft een lengte van zo'n 3,0 meter, rekt ongeveer het dubbele uit en maakt het traileren echt een heel stuk makkelijker.

© 2010 - 2024 Handyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel