E-lock UEL50 duo

Artikelnummer: TN-DS-E-lock 2
Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 125,00 (inclusief btw)

Dit systeem van Durasafe is onmisbaar als u uw dure apparatuur wilt beveiligen tegen diefstal.

Beveiliging van meerdere merken waardevolle fishfinders/kaartplotters en zelfs Minn Kota boegmotoren.
E-LOCK® voor fishfinders/kaartplotters: eenvoudig, compact en gemakkelijk te installeren. Door een fabrieksknop (waarmee de fishfinder/kaartplotter op de montagebeugel vast zit) te vervangen door een E-LOCK®, wordt de dure elektronica op de montagebeugel bevestigd en hoeft men niet langer apparatuur te verwijderen en opnieuw te installeren. Dat bespaart niet alleen tijd maar vermindert ook slijtage aan stekkers. Het geeft gemoedsrust, wetende dat de elektronica veilig is wanneer men deze onbeheerd achterlaat.
Multi inzetbaar: het E-LOCK® slot kan toegepast worden op 11 verschillende elektronica merken doordat er meerdere rvs bouten en rubber ringen meegeleverd worden. In de verpakking zit een hulplijst met merken en series van een specifiek merk.

E-LOCK® voor Minn Kota Quick Release montageplaten: door de fabrieksschroef van de montageplaat te vervangen door een E-LOCK® worden de montageplaat en de Minn Kota boegmotor beschermd. Eenmaal geïnstalleerd, voorkomt de E-LOCK® dat de montageplaat naar voren schuift en de boegmotor aan de montageplaat vastzet.
Voorkomt schade aan de boot: ontworpen om krassen en schade aan de boot te voorkomen doordat het E-LOCK® strak tegen de quick release montageplaat zit. Met een standaard rammelend hangslot heeft men wel schade aan de boot.

Dit is een set gelijksluitende E-locks bestaande uit 2 E-locks met eenzelfde sleutel 

Dit is handig als u 2 E-locks op uw toestel wilt of bijvoorbeeld 1 op de voorste en een op de achterste, u heeft dan maar 1 sleutel nodig om de locks te kunnen openenen.

Onder andere geschikt voor:

HUMMINBIRD-Helix/Onix/Solix/Apex, GARMIN-Alle modellen(uitgezonderd Echo/Striker), LOWRANCE-Elite 9&12/HDS/Hook 7-12/LINK/LVR, RAYMARINE-Alle modellen, SIMRAD-GO 7-9/NSE 8-12/NSS 7-16

© 2010 - 2023 Handyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel