Force 10 ontvetter

Artikelnummer: MM-10001
Artikel 2 van 7
€ 9,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Om uw boot weer te laten glansen zult u hem moeten poetsen. Dit kan natuurlijk op verschillende manier maar wanneer u het echt goed wilt doen zult u hem eerst goed moeten ontvetten. Force 10 is een super ontvettings middel en erg makkelijk in gebruik doordat er een spray op zit.

Force 10 kant en klaar

Force 10 kant en klaar is hetzelfde reinigingsmiddel als Force 10, maar dit ontvettingsmiddel is al verdund met water waardoor de superontvetter meteen klaar is voor gebruik om te ontvetten. Deze industriële allesreiniger is bruikbaar als onderhoudsmiddel, reinigingsmiddel of ontvetter voor verschillende toepassing. De producten van Force 10 zijn de nieuwste vet oplossers op het gebied van bewuste reinigingstechniek. Daarnaast is deze ontvetter 100% biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk in gebruik. De biologische ontvetter Force 10 kant en klaar is geschikt voor het ontvetten van allerlei materialen, zoals: motoren, ventilatoren, velgen maar ook voor het ontvetten van materialen in de landbouw en scheepvaart.

Gebruik van Force 10 kant en klaar

Het gebruik van het ontvettingsmiddel Force 10 kant en klaar is veilig voor al uw materiaal. Deze ontvetter is te gebruiken in een hogedrukreiniger, remmenreiniger, een schrobmachine, vernevelaar en eventueel in een emmer met spons. Spray de oppervlakken of materialen in met Force 10 kant en klaar om het vervolgens eventjes in te laten werken. Met een schone doek of wat water kunt u de industriële ontvetter vervolgens afnemen of afspoelen voor optimaal resultaat! Het ontvettingsmiddel Force 10 is in concentraat verkrijgbaar.

Na het ontvetten kunt u uw boot voorzien van een nieuwe bescherm laag met Flon 2000 wat ook in de shop verkrijgbaar is.

© 2010 - 2024 Handyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel