Flon 2000 wax

Artikelnummer: MM-10800
Artikel 1 van 7
€ 21,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

U kent het wel die shine en bescherming wanneer uw auto door een professioneel poetsbedrijf is behandelt. Met de Flon 2000 wax bereikt u hetzelfde resultaat en echt veel werk is het niet.

Flon 2000 wax

De Flon 2000 wax van is speciaal ontwikkeld voor het laten glanzen en beschermen van uw auto, boot of caravan. Deze wax bevat PTFE, wat bekend staat om zijn slijtvastheid en toepassingen in de luchtvaart, ruimtevaart, maar PTFE is ook thuis te vinden in de anti-aanbaklaag van pannen. Kortom deze wax is ideaal om uw lak en chroom voor jaren te beschermen met de kracht van PTFE.

Gebruik van Flon 2000 wax

Voor gebruik van deze P.T.F.E. wax dient u de auto of caravan eerst grondig te reinigen of eventueel te cleaneren. Vervolgens kunt u Flon 2000 gelijkmatig verdelen met een zachte doek of spons, even laten inharden en vervolgens licht uitpoetsen. Uw lak is nu gepantserd met een PFTE-laag en vult haarscheurtjes en poriën. De lak blijft glanzen en is niet meer onderhevig aan weersinvloeden. Tevens is deze wax zeer geschikt ter voorkoming van nicotine aanslag.

Flon 2000 wax is verkrijgbaar in 500 milliliter flacons en in 5 of 10 liter. ( 5 en 10 liter alleen op bestelling)

Het beste is wel om uw boot eerst te ontvetten hier kunt u Force 10 voor gebruiken, dit is ook te bestellen in de shop.

Verpakking van het product kan afwijken van de foto.

 

 

© 2010 - 2024 Handyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel