Motor steun medium

Artikelnummer: TH-BE-TR-59118-DP
Artikel 1 van 3
€ 75,00 (inclusief btw)

Deze motorsteun bevestigd u tussen de trailer en uw motor tijdens het rijden met de trailer. De steun zorgt ervoor dat uw motor niet draait tijdens transport en hij zorgt dat de motor niet kan stuiteren en onnodig drukt en trekt aan de spiegel van uw boot. Bij boten met trim optie zorgt het er tevens voor dat de drukcylinder niet stuk kan gaan doordat deze constant belast wordt tijdens het rijden wanneer er geen steun is aangebracht want dat zijn vaak dure reparaties.

De steun heeft een V vorm aan de ene kant waar u het staartstuk in laat zakken en aan de andere kant zit een half ronde opening die u op de rol aan het eind van uw trailer zet. Heeft u geen rol aan het eind van uw trailer dan is dit geen probleem want er zit ook een beugel bij welke u op uw trailer kunt monteren alwaar een borgpen doorheen zit, wanneer u de halronde voet eraf haalt kunt u zo de steun in de beugel steken en de borgpen erdoor doen. Daarna even de riem om de motor en u bent klaar voor transport.

Deze steun is verstelbaar van zo'n 58cm tot en met zo'n 71cm en voor motoren tot en met zo'n 70pk prima. Heeft u een zwaardere motor dan kunt u beter gaan voor de zwaardere uitvoering.

© 2010 - 2024 Handyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel