Motor steun zwaar

Artikelnummer: TH-B E-TE-59120-DP
Artikel 2 van 3
€ 92,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Deze motorsteun bevestigd u tussen de trailer en uw motor tijdens het rijden met de trailer. De steun zorgt ervoor dat uw motor niet draait tijdens transport en hij zorgt dat de motor niet kan stuiteren en onnodig drukt en trekt aan de spiegel van uw boot. Bij boten met trim optie zorgt het er tevens voor dat de drukcylinder niet stuk kan gaan doordat deze constant belast wordt tijdens het rijden wanneer er geen steun is aangebracht want dat zijn vaak dure reparaties.

De steun heeft een kantelbare vorm aan de ene kant waar u het staartstuk in duwt en de rubber doppen in het kantelbare deel zorgen ervoor dat uw motor stevig vast zit en niet beschadigd. Aan de andere kant zit een half ronde opening die u op de rol aan het eind van uw trailer zet. Heeft u geen rol aan het eind van uw trailer dan is dit geen probleem want er zit ook een beugel bij welke u op uw trailer kunt monteren alwaar een borgpen doorheen zit, wanneer u de halronde voet eraf haalt kunt u zo de steun in de beugel steken en de borgpen erdoor doen. Daarna even de riem om de motor en u bent klaar voor transport.

Deze steun is verstelbaar van zo'n 66cm tot en met zo'n 96,5cm en zeer geschikt voor de zwaardere motoren. Heeft u een lichtere motor dan heeft u waarschijnlijk genoeg aan de lichte uitvoering.

© 2010 - 2024 Handyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel